people

Dizi İzle

Sitemiz sürekli günceldir.Hergün yeni diziler dizi fragmanları Sinema filmleri eklenmektedir.Sitemizi takip ederek sevdiginiz Dizileri izliyebilirsiniz.İzlemek istiyipde bulamadıgınız dizileri sinema filmleri buraya yazarak sizlere daha iyi yardımcı olucagız.






canlı dizi izle

4 yorum:

video izle dedi ki...

sitenizi takip etmekteyim

ankara oto kiralama dedi ki...

Ankara ford focus kiralama dizel ve benzinli secenekleriyle hizmeti ayağınıza kadar getirmektedir. İster sürücü olun isterseniz yolcu kiralık ford focus ankara size konforu ve güveni hissettirecektir. Gösterge panelinin geliştirilmiş tasarımı ve aydınlatma sistemi daha ergonomik bir kullanım sunar. Bğımsız arka süspansiyonlar kiralık focus ankara aracın sürüş kalitesini arttırmaktadır. Elektrik takviyeli hidrolik direksiyon aracın park sırasında ve düşük hızlardaki kullanımında çok kolay manevra yapmanızı saglar. Geniş aks mesafesi aracın dengesini arttırarak en dar virajlarda bile dönerken güven veriyor. bu araca ankara oto kiralama firmamızdan günlük aylık yıllık ve ankara filo kiralama seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

http://www.ankaraotokiralamasirketleri.com/ankara-ford-focus-kiralama.html

ankara oto kiralama dedi ki...

Kiralık renault fluence ankara megane ııı adıyla üretimi beklenen araç fluence olarak piyasa çıkmış ve kullanıcılaraın begenisini toplamıştır. Aracın dizel modeli 1.5 dci motorla üretilip 105 HP ve 240 NM tork üreterek gayet kullanışlı, yakıt cimrisi bir araçtır.

Fabrika verilerine göre şehir içi ve şehir dışı kullanımda ortalama yakıt tüketimi 5 lt dir.

http://www.ankaraotokiralamasirketleri.com/ankara-renault-fluence-kiralama.html

ankara oto kiralama dedi ki...

ankara dizel araç kiralama albea,renault clio, era, fiat palio, gtez ile en düşük yakıt tüketimindeki dizel araçları sizin hizmetinize sunmaktadır. Araçların aylık yıllık veya haftalık kiralmalarında fiyatlar uzayan gün sayısına göre ters orantıda degişmektedir yani gün sayısı arttıkca aracın günlük kiralama bedeli düşmektedir

http://www.ankaraotokiralamasirketleri.com/ankara-fiat-albe-kiralama.html